Hoe CashFlow werkt

Je haalt regelmatig je bij- en afschrijvingen op uit internetbankieren en voegt ze samen in één systeem. Je ziet totalen van al jouw rekeningen bij elkaar in plaats van los bij de verschillende banken. Jouw gegevens zijn ook duidelijk gegroepeerd in tabellen en grafieken. Je ziet op allerlei manieren hoeveel er binnenkomt en weer uit gaat, en dat is nog maar een gedeelte van de mogelijkheden!

 

Start nu

Inkomsten en uitgaven

Wil je ook weten waar je je geld aan uitgeeft?


CashFlow rubriceert automatisch je inkomsten en uitgaven, zodat je ziet waar het geld naar toe gaat. Energie, auto, verzekeringen, boodschappen of andere zaken. Je zoekt snel transacties op of maakt een selectie uit al je gegevens. Je stelt een overzicht samen en bekijkt de grafieken. Per jaar, maand, categorie, per rekening, relatie en meer. Hierdoor weet je precies hoe je er voor staat en wat je moet doen.

Vergelijkingen

Waarop kun je makkelijk geld besparen?


Met hernieuwde inzichten zie je wat je goed doet, maar ook hoe het beter kan. Waarop je moet besparen, maar ook hoeveel je zou moeten sparen voor die extra vakantie of nieuwe koelkast. Omdat je jezelf meet met vergelijkbare huishoudens, krijgen jouw eigen uitgaven opeens meer waarde. Je leert beter omgaan met je financiën en zo weet je precies hoe je ervoor staat. Geen verrassingen meer.

Probeer nu
Veiligheid

Je financiële gegevens zijn beveiligd


Wij begrijpen goed dat er in CashFlow financiële en persoonlijke gegevens worden bewaard. Omdat je in CashFlow geen betalingen doet is misbruik onmogelijk, maar het betreft toch vertrouwelijke informatie. De gegevens in je account zijn daarom beveiligd en alléén voor jou bereikbaar.

Veiligheid
Nederlandse en Belgische banken

Ontwikkeld in samenwerking met de grootste banken


Het scheelt veel tijd als je jouw inkomsten en uitgaven niet zelf hoeft in te voeren.
Met CashFlow haal je ze op uit internetbankieren van alle Nederlandse en Belgische banken. Uiteraard haal je deze op via een beveiligde https verbinding.

Begin nu
Invers

Ontwikkeld en uitgegeven door de specialisten bij Invers


Het online huishoudboekje CashFlow wordt ontwikkeld en uitgegeven door Invers.
Wij hebben een belangrijke missie: Particulieren helpen met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht. Wij doen dit door innovatieve en kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen. Invers is al meer dan 20 jaar één van de belangrijkste spelers op het gebied van financiële software voor particulieren.

Maak jezelf financieel bewust

Start nu
 

Online huishoudboekje voor al je inkomsten en uitgaven

Binnen 10 minuten inzicht in je financiën

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure