Cashflow

Hoe het werkt


Je haalt regelmatig je bij- en afschrijvingen op uit internetbankieren en voegt ze samen in één systeem. Je ziet totalen van al jouw rekeningen bij elkaar in plaats van los bij de verschillende banken. Jouw gegevens zijn ook duidelijk gegroepeerd in tabellen en grafieken. Je ziet op allerlei manieren hoeveel er binnenkomt en weer uit gaat, en dat is nog maar een gedeelte van de mogelijkheden!

 
Start nu

Probeer 30 dagen vrijblijvend en betaal achteraf

Inkomsten en uitgaven

Wat het doet


CashFlow rubriceert automatisch je inkomsten en uitgaven, zodat je ziet waar het geld naar toe gaat. Energie, auto, verzekeringen, boodschappen of andere zaken. Je zoekt snel transacties op of maakt een selectie uit al je gegevens. Je stelt een overzicht samen en bekijkt de grafieken. Per jaar, maand, categorie, per rekening, relatie en meer. Hierdoor weet je precies hoe je er voor staat en wat moet doen.

Vergelijkingen

Wat het oplevert


Met hernieuwde inzichten zie je wat je goed doet en wat beter kan. Waarop je moet besparen, maar ook hoeveel je zou moeten sparen voor die extra vakantie of nieuwe koelkast. Omdat jezelf je meet met vergelijkbare huishoudens, krijgen jouw eigen uitgaven opeens meer waarde. Je leert beter omgaan met jouw financiën en je weet precies hoe je ervoor staat. Geen verrassingen meer.

Probeer nu én probeer 30 dagen zonder verplichtingen!
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert

 

Veiligheid

Veiligheid


Wij begrijpen goed dat er in CashFlow financiële en persoonlijke gegevens worden bewaard. Omdat je in CashFlow geen betalingen doet is misbruik onmogelijk, maar het betreft toch vertrouwelijke informatie. De gegevens in je account zijn daarom beveiligd en alléén voor jou bereikbaar.

Bekijk alle veiligheidsmaatregelen
Nederlandse en Belgische banken

Samen met banken


Het scheelt veel tijd als je je inkomsten en uitgaven niet zelf hoeft in te voeren.
Met CashFlow haal je ze op uit internetbankieren van alle Nederlandse en Belgische banken. Uiteraard via een beveiligde verbinding.

Begin nu én betaal pas na 30 dagen proberen
Invers

Wie wij zijn


Het online huishoudboekje CashFlow wordt ontwikkeld en uitgegeven door Invers.

Wij hebben een belangrijke missie:
Particulieren helpen met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht.

Wij doen dit door innovatieve en kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen. Met deze overtuiging is Invers al 23 jaar één van de belangrijkste spelers op het gebied van financiële software voor particulieren. Inmiddels maken meer dan 500.000 klanten gebruik van onze software.

Maak jezelf financieel bewust

Start nu
 

Blijkt het niets voor jou te zijn? Stop dan binnen 30 dagen zonder verplichtingen
Vragen? Mail support@cashflow.nl of bel 0900 - 8212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)

Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert