Creëer snel en gemakkelijk zicht op je financiën

Geld. Een reden tot bestaan of een hulpmiddel in het leven. Of je het geld nu laat rollen of op de bank laat staan, één ding is duidelijk. Geld maakt niet gelukkig, maar geen geld maakt wél ongelukkig.

Iedereen gaat anders met zijn geld om, maar het is in elke situatie ontzettend belangrijk dat je zicht op je financiën hebt. De voorwaarde voor een sterke financiële situatie is namelijk orde en overzicht. Om dat te bereiken is het van belang om exact om de hoogte te zijn van wat er binnenkomt en wat er weer uitgaat. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar de meeste huishoudens moeten rekening houden met onder andere, alleen- of tweeverdieners, vakantiegeld, toeslagen, dertiende maand en bonussen. Allemaal factoren die invloed hebben op de financiële situatie.   

Tegenwoordig maakt acht van de tien Nederlanders gebruik van internetbankieren, maar lang niet iedereen heeft zicht op zijn financiële situatie. Hoewel internetbankieren vele mogelijkheden biedt en het makkelijk is om op elk moment van de dag je saldo te kunnen bekijken, heb je soms iets meer overzicht nodig. Je geeft je geld vaak ongemerkt uit aan kleine dingen. Door het bijhouden van een huishoudboekje krijg je weer overzicht en inzicht in je geldzaken. Als je je uitgaven bijhoudt, krijg je weer zicht op je financiën.

Het digitale huishoudboekje van CashFlow biedt snel en moeiteloos zicht op je financiën en houdt al je inkomsten en uitgaven bij. Krijg makkelijk antwoord op vragen als: ‘Waar geef ik mijn geld eigenlijk aan uit?’ en ‘Hoe sta ik er financieel voor?’ Het systeem neemt je al het werk uit handen. Je inkomsten en uitgaven worden automatisch samengevoegd. Zo behoud je makkelijk het overzicht en zie je meteen waar je geld vandaan komt en, belangrijker nog, waar het naartoe gaat.