We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag gaat de nieuwe versie van CashFlow-Online live. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan een hele nieuwe basis. Dat was nodig om verschillende redenen:

Groei van aantal klanten

De trend is dat steeds meer consumenten – in Nederland en daarbuiten – inzicht willen in hun bestedingen. Dat betekent dat meer klanten tegelijk gebruik maken van CashFlow Online en dat die klanten meer speciale wensen hebben. De nieuwe software is hiervoor klaar en het aantal klanten kan nu groeien tot miljoenen.

Vraag naar meer mogelijkheden

Zoveel klanten zoveel wensen. De een wil alles tot in detail weten; de ander heeft aan een globaal overzicht genoeg. En die wensen moet elkaar niet in de weg zitten, want dan is het altijd ‘te veel’ of ‘te weinig’. Daarom hebben we CashFlow Online nu zo gemaakt dat u zelf kunt bepalen welke modules u aan of uit zet.

Platform voor Banken

Steeds meer banken zoeken naar een mogelijkheid om hun klanten beter inzicht te geven in hun uitgaven. In plaats van hiervoor zelf software te ontwikkelen, kopen ze dit in. Leveranciers en software moeten hiervoor aan hoge eisen voldoen op het gebied van veiligheid, continuïteit en belastbaarheid van het systeem. In 2011 heeft Invers met een grote bank een dergelijk project gedaan en hiervoor het CashFlow platform geschikt gemaakt. CashFlow Online is nog veiliger en nog robuuster.

Opkomst van smartphones en tablets

Als sinds 1996 maakt en verkoopt Invers financiële software voor consumenten. Eerst op diskette, vervolgens op CD-Rom (Easy-Disc) en later downloadable(BankingTools.nl). In 2009 introduceerden we CashFlow Online met als belangrijkste voordelen: overal en altijd bereikbaar, niets hoeven installeren en de mogelijkheid om te vergelijken met anderen.Maar dat was nog niet genoeg. Voor het ‘altijd en overal’ is CashFlow Online nu geschikt gemaakt voor smartphones en tablets. Binnenkort verschijnen hiervoor de eerste Apps.