Wat geven Nederlanders uit aan vakanties?

09-08-2017 16:44 door CashFlow

De vakantie is voor veel Nederlanders een hoogtepunt om maanden naar uit te kijken. Het aanlokkelijke vooruitzicht van een warm en zonnig strand of juist een avontuurlijke doevakantie is goed voor het geluksgevoel en een lekker steuntje in de rug tijdens de donkere wintermaanden. Maar hoe belangrijk is vakantie echt voor de Nederlander? En hoeveel geld spenderen we er gemiddeld aan? In dit artikel laten we het zien.

Lees meer
Lees meer »

Voorkom de zomerdip!

04-08-2017 07:52 door CashFlow

Bij een seizoensgerelateerde dip denken de meeste mensen in eerste instantie aan de winter. De korte dagen, vroeg invallende duisternis en lage temperaturen zijn immers niet goed voor het gemoed. Het fenomeen winterdip is dan ook alom bekend en erkend. Toch bestaat er ook zoiets als een zomerdip. Wat is een zomerdip en hoe voorkom je dat jij er last van krijgt? In dit artikel laten we het zien.

Lees meer
Lees meer »

De populairste vakantielanden onder Nederlanders

27-07-2017 21:25 door CashFlow

Nederlanders zijn over het algemeen een vakantieminnend en reislustig volkje. Maar welke vakantielanden vallen het meest in de smaak? En waaraan hebben die bestemmingen hun populariteit te danken? In dit artikel laten we het zien.

Lees meer
Lees meer »

Wil je graag precies weten hoeveel er elke maand binnenkomt? En heb je behoefte aan een handig en duidelijk overzicht van al je uitgaven? Dan is het bijhouden van een huishoudboekje de oplossing. Omdat het tegenwoordig normaal is om je financiën grotendeels via het internet te doen, is de stap naar een online huishoudboekje niet al te groot. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een online huishoudboekje? En in hoeverre verschilt het van een traditioneel kasboekje? In dit artikel leggen we het uit.

Lees meer
Lees meer »

Op vakantie na de zomer? Zo bespaar je geld

12-07-2017 15:23 door CashFlow

Op vakantie gaan buiten het hoofdseizoen kan veel geld schelen. Vliegtickets en hotels zijn in september, oktober of november bijvoorbeeld vaak een stuk goedkoper omdat de bezettingsgraad gemiddeld lager is. Het ligt dus voor de hand om in het najaar op reis te gaan. Maar het probleem is dat sommige gezinnen in verband met de schoolvakanties beperkt zijn in hun potentiële vakantiedata. In dit artikel laten we zien wat het kan schelen als je in het najaar op vakantie gaat. Daarnaast leggen we uit hoe het zit met de leerplicht en aanverwante zaken als je besluit om buiten de schoolvakantie een reis te boeken.

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak jezelf financieel bewust

Start nu
 

Vragen? support@cashflow.nl of 0900-8212400 (10:00 tot 14:00 uur)

Klantbeoordelingen