We hebben er heel lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Nederland heeft een nieuw kabinet. Uiteindelijk wisten de VVD, ChristenUnie, D66 en het CDA na lang onderhandelen overeenstemming te bereiken over een nieuw regeerakkoord. Wat zijn de belangrijkste plannen van de coalitie op financieel vlak? En wat betekent dat voor jouw beurs? In dit artikel vatten we de belangrijkste kabinetsplannen voor je samen.

Lees meer
Lees meer »

Hoe kan je sparen met weinig geld?

05-10-2017 15:05 door CashFlow

Een goed gevulde spaarrekening is altijd een handig appeltje voor de dorst. Bovendien is het ook een buffer die je financiële gemoedsrust verschaft. Met spaargeld achter de hand ben je namelijk voorbereid op onverwachte uitgaven zoals een kapotte wasmachine, computer of televisie. Daarnaast kan sparen je een leuk extraatje voor de oude dag opleveren. Veel mensen denken dat je alleen met een vorstelijk inkomen kunt sparen. Een misvatting. Ook als je wat minder verdient is het goed mogelijk om te sparen. In dit artikel zetten we een aantal spaartips op een rij voor mensen die het niet zo breed hebben.

Lees meer
Lees meer »

Hoe bereken je jouw persoonlijke rijksbegroting?

13-09-2017 11:28 door CashFlow

Prinsjesdag staat weer bijna voor de deur. Op deze dag presenteert de overheid de rijksbegroting (ook vaak miljoenennota genoemd), een overzicht van alle geplande inkomsten en uitgaven van de BV Nederland in het komende regeringsjaar. Naar analogie van de miljoenennota kun je ook een persoonlijk rijksbegroting maken. Hoe doe je dit? En wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij het opstellen van je persoonlijke begroting? In dit artikel leggen we het uit.

Lees meer
Lees meer »

Iedereen vraagt zich wel eens af hoe hij het financieel doet ten opzichte van andere huishoudens. Dat geldt vooral voor mensen die over vergelijkbare geldelijke middelen beschikken als jijzelf. Gelukkig is het maken van een dergelijke vergelijking tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Met een huishoudboekje als CashFlow kun je de cijfers van het Nibud raadplegen en die vergelijken met je eigen inkomsten- en uitgavenpatroon. In dit artikel tonen we hoe je dat doet en leggen we uit waarom zo’n vergelijking met andere huishoudens een gunstige uitwerking kan hebben op jouw persoonlijke financiën.

Lees meer
Lees meer »

Analyseer je inkomsten en uitgaven

30-08-2017 10:21 door CashFlow

Wil je weten waar je geld precies blijft? En ben je benieuwd hoeveel je periodiek eigenlijk precies kunt sparen? Dan helpt het om al je inkomsten en uitgaven eens goed te analyseren. Maar hoe doe je dat? In dit artikel tonen we hoe je kale cijfers omzet in een goed doortimmerd financieel overzicht dat bijdraagt aan het plannen van jouw financiële toekomst.

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak jezelf financieel bewust

Start nu
 

Vragen? support@cashflow.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen