5 tips om Blue Monday door te komen

02-01-2018 07:02 door CashFlow

Blue MondayBlue Monday is een dag die in veel opzichten symbool staat voor de winterdip waar veel mensen gedurende de eerste paar maanden van het nieuwe jaar in belanden. Maar wat is Blue Monday precies? En hoe kom je deze dag toch goed door? In dit artikel laten we het zien aan de hand van een aantal nuttige tips. 

Lees meer
Lees meer »

Financiële goede voornemens voor 2018

19-12-2017 06:10 door CashFlow

Financiële goede voornemens voor 2018Veel mensen luiden het nieuwe jaar in met goede voornemens. Die hebben vaak betrekking op de gezondheid of het realiseren van bepaalde wensen. Denk bijvoorbeeld aan meer bewegen, afvallen, minder snoepen of die droomreis maken waar je al een paar jaar reikhalzend naar uitkijkt. Maar goede voornemens kunnen ook financieel van aard zijn. In dit artikel zetten we een aantal goede financiële voornemens op een rijtje en laten we zien hoe je die in de praktijk verwezenlijkt.

Lees meer
Lees meer »

Gemiddeld uitgavenpatroon: waar gaat mijn geld naartoe?Het uitgavenpatroon per huishouden kan flink verschillen. Toch is het mogelijk om in kaart te brengen hoe het gemiddelde uitgavenpatroon van mensen met een modaal inkomen er in de praktijk globaal uitziet. Waar gaat het meeste geld naartoe? En hoe verhouden die kostenposten zich tegenover het maandinkomen? Wij laten het zien.

 

Lees meer
Lees meer »

Hoe kan ik zelf pensioen sparen en aan welk bedrag per maand moet ik denken?

Elke Nederlander heeft bij het bereiken van de wettelijke pensioenleeftijd recht op een basispensioen in de vorm van de AOW-uitkering. Dit is echter maar een bescheiden bedrag, waar je in de praktijk waarschijnlijk maar lastig van kunt rondkomen. Veel werknemers bouwen ook nog extra pensioen op via hun werkgever. Werkgevers zijn echter niet wettelijk verplicht om een aanvullend pensioen aan te bieden. Ondernemers en zzp’ers bouwen bovendien helemaal geen pensioen op bij een werkgever en moeten hun extra oudedagsvoorziening (het deel dat bovenop de AOW komt) sowieso helemaal zelf regelen en financieren. Welke mogelijkheden zijn er in de praktijk om extra pensioen op te bouwen? En wat is een goed maandbedrag om opzij te zetten voor de oude dag? In dit artikel tonen we het je.

Lees meer
Lees meer »

Het nieuwe regeerakkoord: wat verandert er op financieel vlak?

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Nederland heeft een nieuw kabinet. Uiteindelijk wisten de VVD, ChristenUnie, D66 en het CDA na lang onderhandelen overeenstemming te bereiken over een nieuw regeerakkoord. Wat zijn de belangrijkste plannen van de coalitie op financieel vlak? En wat betekent dat voor jouw beurs? In dit artikel vatten we de belangrijkste kabinetsplannen voor je samen.

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 69

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak jezelf financieel bewust

Start nu
 

Online huishoudboekje voor al je inkomsten en uitgaven

Binnen 10 minuten inzicht in je financiën

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure