Hoe omgaan met geld tijdens de vakantie?

23-06-2017 07:00 door CashFlow

Op vakantie is het vooral belangrijk om te genieten! Geldzaken staan dan doorgaans ook niet centraal tijdens deze periode van ontspanning. Toch is het belangrijk om ook tijdens de vakantie een beetje op de kleintjes te letten. In dit artikel reiken we een aantal tips aan die helpen om geld te besparen tijdens je vakantie, zonder dat dit ten koste gaat van het plezier.

Lees meer
Lees meer »

Zo houd je geld over aan het einde van de maand

14-06-2017 06:23 door CashFlow

Besparen om het besparen zelf doet niemand. Extreme gierigaards uitgesloten natuurlijk. Wat motiveert jou? Wat is je doel? Dat kan zo simpel zijn als niet meer rood willen staan of iets groters, zoals een luxe vakantie naar de Malediven. Het moet in elk geval belangrijk genoeg voor jou zijn, om te willen bezuinigen.

Lees meer
Lees meer »

Hoe groot moet jouw financiële buffer zijn?

07-06-2017 17:09 door CashFlow

Een financiële buffer kan je rust geven. De grote vraag is echter vaak: hoe weet je hoe groot je ‘buffer’ moet zijn? Er is jammer genoeg geen standaardbedrag als het gaat om de hoogte van je financiële buffer. Dit hangt namelijk af van je gezinssamenstelling, inkomen, woonsituatie, een eventuele auto en natuurlijk je eigen wensen. Breng dit dus eerst duidelijk in kaart. Zodra je weet welke kosten bij jouw situatie horen, kun je een aantal financiële scenario’s uitdenken en daar een buffer bij inschatten. 

Lees meer
Lees meer »

Financiële must-do’s voor samenwoners

30-05-2017 17:05 door CashFlow

Als je gaat samenwonen, is het natuurlijk veel leuker om samen een bank uit te zoeken dan om de financiën te regelen. Onduidelijke afspraken zorgen voor meningsverschillen en conflicten. Wat zijn de financiële must-do’s voor koppels die gaan samenwonen? Wij zetten ze op een rijtje!

Lees meer
Lees meer »

Wat te doen met je vakantiegeld

22-05-2017 06:01 door CashFlow

Eind mei is het weer zover: het vakantiegeld wordt uitgekeerd. Wat ga jij ermee doen? Besteed je het echt aan een vakantie, koop je een nieuwe laptop of heb je nog geen enkel idee wat je met dit geld gaat doen? Naast de leuke uitgaven, hebben wij een aantal handige tips. 

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak jezelf financieel bewust

Start nu
 

Blijkt het niets voor jou te zijn? Stop dan binnen 30 dagen zonder verplichtingen
Vragen? Mail support@cashflow.nl of bel 0900 - 8212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)

Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert